20100130

Ingredienser.                                        4personer.


400g fläskfilé
2dl cremé fraishe
1,5msk touch of taste kantarellfond
10st körsbärs tomater
färsk timjan, grovhackad
500gr kantareller

Tillagning

1. Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna.

2. Slå över crème fraiche , kantarellfond och tomater, rör om och låt småkoka i några minuter.

3. Strö över timjan.

Servera med pasta, broccoli & ett glas (gott) rött vin.






Denna rätt rekomenderar jag till lördags mys middagen !!

Nu ska jag ta & gå ut med mina hundar.
tittar in lite senare igen & uppdaterar dagen..


Mli Hjärta Tim ♥

Kommentarer

KOMMENTARERNA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0