Rebelution..

Sitter hemma nu och lyssnar på världens bästa musik, REBELUTION ! Så underbart så..
Har hunnit med en massa bra grejer idag, lavat ved som en anka, plockat massor av äpplen och bara varit :p .haha. tur jag har dig hannah som hjälp. Men nu har vi snart slagits färdigt med veden iaf ! På de ena stället iaf, sen blir de nästa ! .haha. Alltid skoj med ngt att göra om dagarna, ved är juh bättre än inget :P
Funderingarna går runt i huvudet, ungefär som Lovelie just nu snurrar runt och jagar svansen. Du är för söt min lilla valp, Milton tror han kan stanna henne, .haha. ser så fruktansvärt skoj ut !
Emma, min vän. Jag saknar dig så otroligt mycket ! Du skulle juh uppleva allt som jag varit med om, vi som planerade så mycket med våra liv, vad vi skulle göra efter studenten osv.. MEN, tyvärr blev de inte så.. Jag har försökt att göra de mesta vi sa att vi skulle göra, men det var juh ngt du och jag skulle göra ihopa ! Känns fel att ta med ngn annan på de, känns fel att göra de utan dig. Men som din mamma sa, de spelar ingen roll om du gör det själv, Emma är ändå med dig ! Det var juh ni som planerade det. Hon blir överlycklig om du gör det !
Har juh mina upp och ner gångar. Vissa dagar är helt otroliga och jag är så överlycklig, medans vissa dagar vill jag knappt leva ens.. Som tur är jag har Tim som står vid min sida alltid. Det är jag överlycklig över. Emma du hade älskat honom ! Men det vet jag att du gör med, för han är hos mig.
Nästa vecka är det din födelsedag, du skulle blivit 24:a. För mig blir du 24:a, för mig lever du fortfarande, bara att jag åldras och du förblir ung ! Kommer bli jobbigt att besöka din grav då, födelsedagar är alltid jobbiga. Och du vet att jag tycker det och har alltid tyckt, de spelar ingen roll om de är min egen eller ngn annans. Alltid lika jobbigt. Minns när vi firade dig jämt hos din pappa, Världens godaste spagetti bolognese !
Har så otroligt fina minnen med dig, vissa dagar är man rädd att man ska glömma bort, hur du skrattade, hur du log, hur du pratade och hur mycket vi gjorde ! Men de är saker som aldrig försvinner ! Man tänker nog bara lite mindre på det ibland så känns de som man glömmer, så tänker man så minns man ! Man kan aldrig glömma en sån vacker människa som du var ! Alltid ett leende och alltid skratt, spelade ingen roll vad som hände utan de va som en klackspark, fastän att det var svårt så fanns leendet alltid där ! Någonting jag aldrig glömmer, mina underbara fina minnen tillsammans med dig GOMMSAN ! Vi ses nästa vecka gommsan ! Lots of Love !
Nu ska jag och älsklingen in till Wild West och äta gott sen blir de bio !

Over and Out Empa `v´

im so...im so pretty... haha kom och tänka på de galna österrikarna (:

tråkigt..

Fick ett mycket tråkigt besked idag när jag var hos Linda. HAN kommer komma ut på torsdag, HAN som förstörde våra liv. HAN som har skadat en människa något så grymt mycket, HAN som har skadat oss allihopa !Nu ska jag och älsklingen åka ut till sjön och fiska lite ! Så har man tankarna på annat håll. För det var verklien inget roligt besked man fick idag.

Over and Out Empa `v´Gulligaste lillkillen som finns juh :P

Yeah..

som du alltid sa ! Nu är det lördag och idag hade jag verkligen velat att DU var med mig !
Älskar dig Älskade Ängel ! `v´
Imorgon blir det ett besök hos din syster och lille oliver !
Blev jätteglad när jag fick tag på din syster, så fruktansvärt längesen jag träffade henne ! Gick igenom ett par saker igår som du och jag har gjort ! Kändes jätte tungt, men skönt med. Saknaden försvinner aldrig, smärtan försvinner aldrig och sorgen försvinner aldrig. Tänk om allt bara varit en ända stor mardröm...

Over and Out Empa `v´


saknaden..

är så fruktansvärt stor efter dig min vän ! Du finns i mina tankar, i mina minnen alltid.
gå in och titta på
www.tv3.se/play klicka ner till Jakten på en mördare säsong 1 och avsnitt 7 så får ni veta hur råa människor verkligen är och hur de tog ifrån mig min bästa vän !

För alltid i mitt hjärta Emma Karlsson 1985 - 2004 Vila i Frid gummsan !
Idag blir det hemma mys med älsklingen, med god mat och en bra film !
Nu ska jag jobba färdigt, så jag kan åka hem och städa sen inför kvällen !

Over and Out Empa `v´

lite bilder från sommarn..


midsommarpartyt

en vanlig sommardag, elvis, malin och jag


min älskade lillasyster en sommardag


min älskling (:

Over and out Empa `v´

tankar på min bästa vän som..

kom på att jag varit väldans dålig på att uppdatera.. idag har vi lastat in en massa halm också har jag hjälp jenna med deras flytt lite, sen blev de en liten snabb vesit till Jesper och såg hur han bodde.
Mkt trevligt, väldigt tungt och idag har jag varit en grubblare.

Har haft många tankar på min bästa vän Emma. Emma min vän blev juh mördad uppe på Hallandsåsen för 5.5 år sedan. Snart är det hennes födelsedag och det har juh inte betytt mindre funderingar.
Tänker på tiden tillsammans med dig, allt vi gjorde allt vi hade tillsammans. Saknaden är olidlig. Somliga säger att tiden läker alla sår, men nej det gör den verkligen inte !
Visst många tror säkert att den gör det, men man försöker nog inte att tänka på det lika mycket. Men jag tänker på dig och saknar dig någonting så otroligt mycket varje dag !
Du skulle blivit 24a år nu den 2 September, vart har tiden tagit vägen ?! Allt känns som det var igår jag såg dig le, igår jag hörde ditt skratt igår jag fick en kram osv..

Saker vi planerade att vi skulle göra, som vi aldrig hann att göra ihopa. saker vi sa vi skulle uppleva tillsammans som vi aldrig får uppleva ihop. Jo visst, folk säger till mig att jag ska genomföra det själv, för du är med mig. Men du är inte med mig på det sättet jag hade velat ha dig med !


Du dog helt i onödan, helt förskräckligt onödigt försvann du ur mitt li och många andras liv. Och vi saknar dig och älskar dig något så in i norden alltid ! Tankarna går till dig varje dag, varje timma, varje minut, varje sekund.
Jag önskar att jag vaknar ur denna hemska mardröm och att allt är som vanligt igen. att du är tillbaka i mitt liv igen, inte bara i mitt liv utan i din familjs liv, dina vänners liv. Så mycket du missar, men som du ändå ser och vet om. Saker jag hade velat ha med dig på, saker jag hade behövt ha dig min bästa vän med på. Andra vänner som funnit vid min sida och ställt upp så mycket för mig, men jag hade hellre sett att det var du som stod jämte mig och hjälpte mig.

Jag kommer aldrig glömma dig min vän, aldrig sluta älska dig min vän !

Jag vet att du vakar över mig och ser allt jag gör, men det är ändå inte samma sak som om du vore här, med mig med din familj och med alla dina vänner ! Vi ses snart igen min vän och då kommer vi alltid att vara tillsammans igen.
Du är för alltid i mitt hjärta och i mina tankar ! Älskar dig Emma Karlsson. Vila i frid min ängel !!

Är så otroligt glad att det är vi älsklings Tim.

Over and out Empa `v´

RSS 2.0