Milton !!

min midsommarhelg har varit skiiit rätt ut sagt ! elle ja inte skit men vi har varit på sjukhuset med vår ena hund han blev akut sjuk i fredags kväll vid 5. Åkte ner fort som katten till Tomas vår veterinär i båstad men han lyckades inte få reda på vad det vaqr för fel med Milton. Han vätskefyllde milton och vi åkte hem. de gick knappt 30 minuter & Milton blev ännu sämre så det var bara att "flyga" ner till Hbg för att besöka sjukhuset dära.
När vi väl kom dit gick allt rätt fort in med han på röntgen men de hittade inget, de hittade ett paqr "fickor" i hans tarmsystem men ingen aning vart de hade kommit från. Han var jätte uttorkad med så de bestämde sig för att lägga in honom iaf över natten.
Så vi fick åka hem vid 2 på natten, försökte lägga oss när vi kom hem men var så oroliga så vi kunde knappt sova.

Vaknade sen av panik, hade inte hört något från dom så då hade vi iaf informerats med att allt var under kontroll.
Ringde ner för att försöka få reda på vad de varit för fel på Milton men de visste de ännu inte, han hade feber  & låg med dropp men de tog prover hela tiden på honom sa de. Men lika omedvetna som innan så visste vi ingenting, kännde oss så maktlösa. Händer de Milton & Lovelie något vet vi inte vad vi hade gjort.
Vi bestämde oss för att försöka tänka på annat han var juh trots allt i trygga händer (men han är juh ändå mammas pojke). Så vi tog med Oss Tommy & Elvis ut & fiskade i hjörnared. Vilket inte gjorde saken egentligen så mycket bättre var lika ledsen ändå. Sen grillade vi & ringde ännu 1 gång ner för att kolla läget med Milton men de visste fortfarande ingenting.

Söndagen kom & vi ringde ytterligare på morgonom för att kolla av vad som egentligen kunde ha hänt med Milton, han hade fortfarande feber & låg med dropp. Han var lite bättre än vad han var under lördagen med inte mycket, de frågade om ja ville ha hem honom (vilket jag egentligen ville men bestämde oss för att låta honom vara kvar), hade kontakt med de ytterligare under kvällen men inte mycket ändring.

Måndagen kom & min telefon ringde kl 7 & jag hann inte svara & fick total panik, vi hade bestämt att jag skulle ringa de men hände de Milton något skulle de ringa mig. Vilket de gjorde nu i detta fallet, Ja ringde upp direkt men fick sitta i telefonkö i 40 minuter sen berättade de att Milton var mycket bättre så jag skulle få hämta honom, men att de pratat med Tim om allt så jag skulle ringa honom.
Ringde direkt nästan i tårar till Älsklingen som fick trösta mig & berättade att allt var mycket bättre med Milton fast de fortfarande inte hittat felet + att han fortfarande hade lite feber.
Men att de ändå tyckte jag skulle hämta honom.

Åkte ner & hämtade honom & ja han var inte hundra men jag tror han tyckte de var riktigt skönt att få komma hem igen till oss. Lovelie blev lika glad hon, klart hon varit orolig över lilleman.

Tisdagen kom & Milton blev mycket mycket mera sig själv lik. Men han fick ta de lugnt, jag fick disstrikta regler på att vara med honom nu denna veckan.

Idag så är Milton snart helt återställd från helgens bravader, men vi ska ner på fredag igen & ta nya prover. De vet fortfarande inte vad som orsakat detta med Milton ihelgen, men de tror att det är ett virus av något slag, kanske ett fästingbett men de vet inte.

Jag känner att jag har gjort det jag kunnat & vi får hoppas på att det är det dom tror nu.

Men som sagt Milton är hemma nu & han mår förvånansvärt bra !!

Vi är glada över att vi fick tillbaka våran Milton & att han ändå mår så bra som han gör !! Tack så mycket för all hjälp Helsingborgs Djursjukhus Smådjursavdelning för att Milton fick vara hos Er och att ni stod ut med hans Oroliga Matte under hela midsommarhelgen !!!
Mamma & Pappa älskar dig lilleman !!!

I Walk The Line^^

Ja så kan det vara ibland, satt & gick igenom massa gamla foton innan.
Fasen vad man har varit med om,
& vad man har gjort mycket galenskaper i sina dagar..

Som när ja & Bexsi & Emmah var i turkland när vi landade & åkte bilen hem..
Nr vi var på Cypern i Aya Napa..
När vi var på Rhodos..

All olik musik man lyssnat på.. Som punk, R&B, Raggea, & Allt annat skit.
Olika platser man bott på, där man bor idag (där ja trivs bäst av allt).

Vilka bilar man haft & har idag..

Så mycket människor man haft närma sig & nu så långt bort...

Nej nu kallar duschen olidligt mycket på mig..

Vi ska åka & köpa en båt..

Mli 'Hjärta Tim

Söndag,,

Aldrig den roligaste dagen på veckan, sista dagen på ledigheten & sista dagen i veckan..
Just nu sitter jag & Lovelie här framför datorn (hon i mitt knä) & lyssnar AS högt på en massa bra musik.

Dagens låt Waka Waka.

Vi sitter & väntar på Älskling & Andre vi ska ut & fiska idag,
bra bakfylla (:
Massa bra musik & frisk luft.
Fast ja är inte bakfull men ändå..

Gårdagen innehöll massa trevligheter som grillning med Jenna & Andre sedan vidare ut i Falkenberg (:

Slutade med att vi kom hem vid halv 5 tiden, men det var mycket trevligt & inehållsrikt.

Nu kom grabbarna så nu måste jag skynda mig.
Men en liten uppdate iaf (:


Lots of love..

Tim i mitt hjärta !!

Låt bil(d)en få tala^^

VAD TYCKS ?  --->  


   <--- MIN !


MIN --->      <--- DÅ !   <--- NU !KÄRLEK TILL MIN TIM <3


BRÖLLOPETS ÅR !

Ja alla säger juh att 2010 är bröllopets år, så man känner en del som ska gifta sig & har gift sig. Jag & älsklingen var på ett i lördas som var som sagorna ! Så fint..
VI `V´DEM `V´SÅ VACKERT !!

Längtan blev ännu större nu efter sitt eget bröllop..

Nu ska jag hoppa in i duschen & fixa & dona iordning mig sen iväg & sätta i en hårförlängning..

Jobbjobb (:

And I Love It !


All Of My Love Too Tim Baby Boom Boom `v´


RSS 2.0