nutänktejagseomintejohnblundhartidattkommaförbi!

fattar nada. Försöker skriva från mobilen & de gott folk, var en Hel vetskap för mig! Men nu ligger jag här, jämte den jag älskar mest & har vår son Cirkus 1.5 meter från mig i sin säng! Hoppas bara John blund har tid att komma till mig nu, trots allt snart mars (: + att de är skott dag, Malmös dag (: Över&ut (:

Dessa ligger varmt om hjärtat.

Denna rasen ligger mig väldigt varmt om hjärtat då min dröm sen barnsben alltid har varit att ha en svart ardenner, Idag har jag en fantastiskt fin häst Lilleman som inte är svart & inte längre hingst men han är ändå en Ardenner. Som jag alltid velat ha, som jag kunde vid 24års ålder köpa helt själv ! Han betyder fruktansvärt mycket för mig & har ett rejält tag om mitt hjärta.
Herkules 11770

Denna grabb mina vänner är min Lillemans far & han är så grymt vacker !

Han är så grymt snygg så de finns inte, han finns i Ljungby för de som vill se & träffa honom (vilket jag tänker göra en dag).

Lillemans mamma är en Rödskimmel vilket min grabb med är, inte ett enda svart hårstrå på honom (:

Nu på lördag kommer min lilla vän att åka från mig över sommaren då han ska ner till Tingsryd på bete med en massa andra ardenner hästar & där även Rambo 11830 Finns & han mina vänner är med ett riktigt muskelpaket & så jävla snygg.
Kommer sakna honom så grymt mycket men jag vet att han kommer till bra människor & kommer bli rejält bortskämd ! (:Här har vi vackra Rambo (:
Onsdag..

Åååååh, varför gör datorn alltid så. Tar bort de man skrivit.. Skiitdator!!

Har kommit fram till att detta året är Bröllopets år, 2 PAR som ska gifta sig.
Första bröllopet blir av i Maj ute på Wapnö Slott & de andra blir av på Mijos 1års dag (augusti) ute i vackra Grötvik !
Kommer vara så fiint att få följa dessa två stora händelser. Ser med stort nöje fram emot detta !

Annars då undrar många, jo på lördag åker min kärlek (hästen) ner till Tingsryd på bete med massa andra ardennrar. Så han ska bara få VARA i sommar. Bli rejält bortskämd & massor med fina hagar & mys !

Har försökt skriva 1000 gånger nu men de bara raderas så nu skiter jag i detta !


Älskar er Tim, Mijo, Milton, Quita, Lovelie & såklart Lilleman (:


RSS 2.0