Love.

För om du tappar modet och faller ner på knä
Kan du vila här hos mig
Som en klippa i stormen att luta dig mot
Och jag sviker aldrig dig

Jag ska följa dig genom eld och vatten
Över land och hav
Jag ska älska dig tills hjärtat slutar slå
Från det högsta berg till den djupaste av dalar ska jag gå
Genom tid och rum
Ja, alla mina dagar ska du få

Och när vindarna leker på vidderna
Dansar jag med dig
Om solen bränner svalkar jag din hud


Jag kommer aldrig sluta älska dig min Vän, min bästa vän. Varför var du tvungen att lämna oss redan?! Du hade juh hela livet framför dig! Älskar dig min ängel Emma !

Life.

Quita!
Milton.
Kärleken & skatten.
Lilleman.


ThathaThaaailand (:

Nej vi ska inte åka dit nu. Vi har sagt att vi ska vänta tills Mijo är ca 2-3 år OM han ska följa med oss. Men de märker vi la, jag hade LÄTT åkt dit snart igen. Satt & tittade igenom bilderna därifrån & guud va jag längtar tillbaka. Så fantastiskt underbart land, Ja för oss som gillar värmen då annars gillar man de inte. Hade lätt kunnat göra som kusinen, bo där under vår vinter.. Fast lite svårt när man har hus & djur. Annars hade de juh lätt vart ett alternativ !

Tänkte lägga in några bilder därifrån; Titta & njuuut !


         

       


        


Dessa bilder fick bli bidraget idag (:


"Allting kommer bli bra tillslut,
Du ska se att allting ordnar sig"


Ja vad säger man..

Är så trött på det svenska rätt systemet just nu så jag spyr. Hur fungerar egentligen samhället när de har sådana lagar de har, eller de är nog så, de fungerar inte! Ja som ni hör är jag lite "off" just nu på detta! Varför är inte reglerna lika för både kvinnor & män?! Varför kommer kvinnorna "lättare" undan än vad män gör?! Vart är jämdställdigheten, när de gäller?! Borde bli stads minister & röra om lite i grytan tror jag! Varför är det så, när de gäller barn & delad vårdnad att de ändå är kvinnan som "bestämmer" reglerna?! Vad är det som säger att inte männen tar hand om barnet bättre?! Varför får kvinnorna "flera dagar" än vad männen får?! Blir så trött.. Jag skulle ALDRIG göra så emot Tim att "ta" Mijo ifrån honom. Man är ändå 2 om att skaffa barn! Man bestämmer det gemensamt! & om det då blir så att man separerar då ska BÅDA ha lika många dagar, lika mkt rätt till att få vara med sitt barn, eller är det bara jag som tycker detta?! Jag blir ledsen när jag får höra att "mamman" har mer rätt! Det är juh en sak om pappan inte bryr sig! Men om han verkligen gör allt för att ska få vara med sitt barn då har han RÄTT till det med!! Men enligt svenska rättsystemet så har mamman "för tur". HELT SJUKT, SINNESSJUKT! Tycker jag! Kommer man inte överräns, då får man väl skriva ett "avtal" på det, thats it! Det finns faktiskt de pappor som tar bättre hand om barnen än vad mammorna gör! Sen är det väl bevisat att pappor är mer försiktiga än vad vissa mammor är?! Nu fick jag avreagerat lite tankar.. Vad tycker ni?! Rätt eller fel, att låta kvinnorna bestämma över ens gemensamma barn?!

känsla..

Då kommer vi till kapitel, mobiltelefoni. Vilket jag suger på. Därav att bilden är som den är, fattar inte hur man vänder bilden (: Åter.till verkligheten, såhär ser den ut (: nyss varit ute & gått en sväng jag, mijo & Milton (: lite kvalitetstid ihop med min älskade vän Milton ! Nu strax så blir det till veterinären med Quita, se om vi kan få veta denna gång vad felet är.. Sitter.här hemma på trappen, i solen & njuter! Flugj*vlarna är tillbaka! De enda negativa med sommaren, alla kryp kommer, från ingenstans.. Annars blommar kärleken ännu mera nu i det fina vädret & all blomster i rabatterna kommer upp (: ja riktigt mysigt allt! Nej nu dax för gottish (: (cider) Sommarkärlek <3

äntligen!

nu äntligen är det VÅR! Äntligen är sommaren på väg till oss! Som vi längtat över detta! Just nu sover Mijo i vagnen här ute, hundarna är överlyckliga & springer runt & älskar det! Själv sitter jag på trappen i min onepiece utan skor, utan jacka & bara steker! Kan de bli bättre?! Jo om kärleken varit med här hade de varit ännu bättre (: Så vad gör ni andra idag? Själv klagar jag inte på att va hemma ! (; nu välkomnar jag sommaren med öppna armar !! Ska snart bege mig av för 2 ridpass med vilket idag är pricken över iet (: so long fuckers! (;

helgensbravader!

Då börjar helgen lida mot sitt slut! Jag, älsklingen & Mijo (hundarna med) ligger i soffan & glor på Big brother, haha ja vad säger man om det, finns inte mycket att säga! Annars har helgen varit kanonas. I fredags hade vi fullt hus, Tommy, nova, baloo, linda, ella, roxie, dahlia, Frida, Johan, Vincent, Mattias, lotta & Emil hade vi på besök! Så ja fullt hus (: lördagen inleds med god frukost, fint väder. Sen bar det av till Ole & Nattz, för god mat, bio & sprit! Senare blev det lite utgång! Mkt trevligt (: nej nu blir det mer soffhäng ! Godnatt !

8år sedan..

Ja, då kom dagen. 8år sedan, känns som jag hade dig min älskade vän jämte mig för bara någon dag sedan.. Tiden går för fort! Du var min själsfrände under många år, dig kunde jag berätta allt för. Du fanns alltid vid min sida oavsett vad! Jag pratar ofta om dig, & våra äventyr vi gjorde ihop! Hur jag kunde spänna på selen & efter 10 minuter kunde spänna för vagnen. De va som vi kännt varann alltid, du litade på mig till 10000000 & jag lika mkt på dig! Våra tävlingar vi gjorde, galna var vi, barbacka kom vi jämt på hopptävlingarna! Alla blev chockade av oss, men vi visade dem.! Vi fixade allt! Du ÄR den bästa! Vet om att du springer runt på vacker grön mark, tillsammans med min bästa vän Emma! & väntar på mig. Finns ingen som du min älskade ponny! En dag ses vi igen, då ska vi galoppera i all världens fart över de gröna ängarna! Vila i frid, jag saknar dig älskade Prince Magic !

Gårdagens Upplevelser !

Igår hade  vi en underbar vårdag i goda vänners lag !
Vi tillbringade dagen på Jobbet, www.sydalpin.se

Det blev nämligen Kälkåkning & grillning.
Jag, Tim, Mijo, Ole, Nattz (www.frokennat.blogg.se), Lotta & Emil.
& ja Quita & Nalle med (:
Började med att när vi kom dit så hade världens bästa Lennart startat grillen åt oss, pratade en del.
Fixade iordning oss & sen bar de iväg, ner för SKÅNINGEN där vi har byggt om backen till en "bana" som man åker Snowracers ner i.
Efter det åket så åkte vi ner i DANSKEN den backen vi egentligen bara åker skidor i. Fast nu är de juh stängt så (:
Efter några åk, grillade vi massa gottish, drack några goda Cider sen var de bara ut i backen igen !


Vill tacka alla inblandade för en mycket trevlig dag !
Sen måste ja tacka vädergudarna för de kanona vädret !
Nu längtar man verkligen bara efter sommaren !

I sommar gör vi en goding i repris fast då blir det att åka Rodel !


Över & Ot  Emmmpa


040312

Då var det söndag, jobb söndag. Alltid lika kult! Avslutade dagen med "kälkåkning" vi Hårda arbetare! Www.sydalpin.se kika in & titta (: Skönt avslut på dagens hårda jobb (: Igår var dagen då min lilla bebis skulle åka, känsloladdad dag. Saknar honom redan då jag satte mig i bilen Men så fantastiskt han kommer ha det! Så otroligt vackert där är! Han kommer leva som en kung (: Tvivlar jag inte en sekund på!! Tänkte skriva ett enormt inlägg, men känner att sängen skriker mitt namn, elle ja kudden (: Årets första grillning gick av stapeln här i fredags, med härliga vänner (: Guda gott & mys (: Snart dax att göra om (: Till helgen flyttar våra underbara vänner till centrum. Så jag ska se till att fixat barnvakt & sen ska jag bokstavligen tvinga med natta iaf på bio (: grabbarna kan stanna hemma så kör vi Bio, käk (de kan grabbsen få följa med på) & ölish (: Tåls att ringa redan imon & börja tjata (; Nä nu sa John blund att de va dax (: "fina flickor kommer till himmelen, Dumma flickor kommer hur långt som helst" Sussa sött peace out emmmpa !

hårförlängning.

Har juh som många vet jobbat en del med hårförlängningar, vilket jag gjort på min fritid för jag tyckt om detta. Nu har jag funderat lite på att kanske ta & gå denna utbildningen så jag får det på papper (: Vad tycker ni?! Tror man det funkar (lönar) sig.. Tänkte iaf nu till april, köpa nytt & sätta i (: Effie som säljer hår & har butik mitt i Halmstad har BÄST, PRISVÄRDAST & SNYGGAST hår här i närheten. Så funderar ni på detta så besök henne eller gå in på hennes sida. Googla effies studio no.14 (: Nu ska jag inta John blund tillsammans med de bästa ! <3

RSS 2.0