Underbara du..

Sitter och lyssnar på en massa skön musik, just nu spelas Cocaine. Mkt skön och en väldans ärlig låt. (Om man kan engelska och kan översätta låten så förstår ni vad jag menar)
Nu sitter hårfärgningen i och snart dags för att se resultatet, tack Becca för hjäpen. Ikväll kommer de bli en mycket mysig kväll. Blir att vi ska gå ut och äta, det älsklingen inte vet är att Becca och Jimi med ska följa med (:
När hårfärgningen är färdig blir de en sväng med hundarna till skogen, .haha. vad är bättre än att se de man älskar må så fruktansvärt bra !?!.


Våra älsklingar (: Milton & Lovelie


Ja & Älskling var ute en kväll i skogen.Nej nu ska ja ta tag i mig själv och gå in i duschen sen ska ja köra ner till mami och fixa lite papper sen blir de skogen mina små liv !

Skriver mera om kvällen senare om ja hinner ! (:

Over and Out Empa `v´


Söndagar..

Söndagar, ja vad säger man. Inte den bästa dagen på veckan, men inte den sämsta heller :P Så egentligen rätt bra dag, eller ja vi kallar den mysdag. Älskling kom nästan precis hjem, ska åka och handla ngt gott att göra till middag idag. Han har jobbat hela dagen och jag och Jeffi och hundarna har varit i tönnersjö och gått i skogen. Hittade lite svamp, inga mängder men de räckte nog till en macka till henne och robban (: Så då ligger man och väntar på att älskling ska duscha klart, och lyssnar på MAX volym på musik ! Den bara flödar, UNDERBART !
Igår kom Lottie från Bjuv upp och hälsade på, mkt trevligt vi drog en runda till Hstd, för att träffa Sandra. Sen bar det av till Gullbranna för att våldgästa Hannah och Company (: Trevligt !Akon - Freedom

Over and Out Empa `v´ 

Yeah..

Nu vart det lördag igen, känns som det bara är lördagar här i veckan. Igår var jag och älsklingen som sagt ute och åt med mami o papi. Mkt trevligt, träffade en massa gamla stammisar, då vi var och åt på mitt gamla jobb. Mkt trevligt att alla fortfarande kommer fram och säger hur mkt man är saknad. Sen efter det hade både jag och mami fått i oss en del, då det vart happy hour med .haha. sen åkte jag och älskling hjem och släppte ut hundarna och jag fyllde på med ett par cider till, sen åkte vi in till stan. Träffade Rebecca och hälsa på där hon var på fest. Mkt trevligt folk, sen bar det av ner mot gullis och träffade hannah och oscar. Sen blev det en tidig hemgång, skönt var det. Så nu sitter man här och funderar på om man ska ringa becca och åka ner dit en stund !

Jag skriver inget om bilden, den berättar mera själv !Vi hörs senare !

Over and Out Empa `v´


Härligast...

Så nu vart det fredag igen och jag suger på bloggandet märker jag, många som tjatar att man inte bloggar som man ska men jaja, hinner inte alltid. har ett väldigt stressigt och upptaget liv :P .haha. Idag kände jag och Jenna för en skogs promenad, inte i den vanliga skogen utan på hallandsåsen, lite trevligare. har gått där innan men nu vart de längesen !

    


Nu blir det ut och äta med älskling och mami o papi (:

Over and Out Empa `v´


Bild..En bild säger mer än 1000 ord (:

Im so in Love ya `v´


Over and Out Empa `v´tisdagar..

Tisdagar, nog den tråkigaste dagen på hela veckan. Fast har ändå hunnit eller ja gjort en massa idag ! Är hundvakt åt en hund som heter Loke, stor är han .haha. shäferblandning :P Går underbart med mina små här hjemma. Så vi har varit ute i skogen och gått i säkert 1.5h, men skönt vart de, Linda hängde med som sällskap ! Mkt trevligt, sen åkte ja förbi föräldrarna ett slag tills de va dax att åka hjem, gissa vem som tittade in precis innan vi skulle åka, Jo Grantz ! -haha- de va inte igår ja träffade honom. Anton (Grantz) är min barndomsvän hemmifrån, som jag känt sen ja flyttade hit när jag var 4a. Nu förtiden bor han uppe i Sthlm så inte precis varje helg man träffas. Men det var mkt skoj och han skulle titta förbi senare eller imorgon ! Sen när vi var i skogen fick jag dagens bästa sms, Iccan kommer hjem imorgon ! Så överlyckligt glad jag blev ! Lika så är hon en barndomsvän som jag har bra kontakt med men som tyvärr bor i Oslo sedan 5år tillbaka, men henne träffar jag så ofta det bara går ! Kostar inte överdrivet med slantar att åka dit juh, fast blivit dåligt på sista tiden. Men älskling har lovat att de blir ändring på det (: Så underbar han är ! Så hon kommer imorgon och stannar tills på måndag ! Så helgen är verkligen räddad mer än den hade varit !! .haha. Såå Glaaad !

Pratade med min kära vän i Varberg nu nyligen och tyckte de kunde komma ner hit ihelgen. mly skulle se vad hennes sambo sa om detta, men de kommer nog neråt ! Så bir de mysig fredag med mysiga människor gott vin och ngt slags sällskapsspel som vi kan lista ut hur det funkar ! Ska se vad R med gör ! Bowla kan man juh göra om man inte kan lista ut hur spelan funkar :p .haha. det löser sig säkert.

Tyvärr så blir de dåligt med uppladdningar av bilder, då jag har lånat ut min kamera så den är i Grekland på semester och bara har de underbart ! (:

Fast så avundsjuk är ja inte, blir både österrike Snowboard och antagligen Thailand för mig och älskling nu i vinter så ! (: Tur man har lillebror och ett sjuuuhelvetesroligt umgänge till honom i Österrike, så man vet att man har en bra Snowboardresa inplanerad (: Tokiga de dära Österrikarna ! Men sjuukt så roliga och festa med...

Nej nu ska jag ta och gå ut med hundarna och sen ska jag laga mat till världens underbaraste Sambo `v´


Over and Out Empa `v´


happy..lördag idag, pusst.. fylle dålig och vis. Lyckad kväll igår, mkt nöjd faktiskt.
Träffade många människor jag inte sett på år och dagar känns det som, mkt trevligt som sagt. Tack älskade vän för du kom och hämtade oss ! va hade vi gjort utan dig :P
Tycker så mkt om min älskling ! Han är så underbar. Fick en tatuering av honom i torsdags (: Så underbar sambo har jag !! Nu ska jag mysa en timma eller två till innan det blir dags att hämta R i staden !

Over and Out Fuckers.      Empa `v´


RSS 2.0