DaimParfait

Ingredienser:

  • 2 dl hackad daim (2 dubbeldaim)
    4 dl vispgrädde
    1 dl socker
    4 äggulor


    Gör så här:
    Vispa grädden fluffig och ställ den svalt.

    Blanda socker och äggulor i en bunke. Vispa kraftigt i ca 10 minuter.
    Rör ner grädden och daimkulorna i det tjocka äggskummet.

    För att undvika att parfaiten rinner ut på tallriken vid servering kan du smälta ett gelatinblad och blanda ner i smeten.

    Häll upp i passande formar.
    Ställ in i frysen tills parfaiten är helt genomfryst (ca 4-5 timmar).


         Smaklig Dessert (:


    Gjorde den igår & gooooood va god !

Kommentarer

KOMMENTARERNA:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0